Daily Rage

Friss topikok

  • Zsan papa: Arc hülyeség tekintetében az apjára ütött. (2012.07.03. 14:27) Nazis at the Center of the Earth
  • Coldsteel: Szóval a hír igaz. Elindult Zsan papa - kinek perspektívája a social geek lélek legsötétebb sarkáb... (2012.04.26. 22:48) Apa kezdődik!

Apa kezdődik!

2012.04.26. 09:57 Zsan papa

       No, kérem szépen elindulunk szép lassan. Üdvözlettel és szeretettel köszöntök mindenkit a blogon. Hogy miről is szól ez? Mostanában - meg úgy egész életemben - sok olyan filmmel találkoztam, amelyek valamilyen szinten kihúzták nálam a gyufát. Ezekről a műremekekről fog szólni a blog, illetve rólam, ahogy áradozok és dühöngök a filmes szakma legnagyobb baklövésein. A blog minden tekintetben abszolút szubjektív, akinek nem tetszik az vessen magára, azonban bárminemű commentet, véleménynyilvánítást, észrevételt örömmel fogadok. Velem lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Kellemes szórakozást kívánok mindenkinek és akkor csapjunk is bele. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyrage.blog.hu/api/trackback/id/tr394474296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coldsteel 2012.04.26. 22:48:09

Szóval a hír igaz. Elindult Zsan papa - kinek perspektívája a social geek lélek legsötétebb sarkából ereszkedik le hozzánk - hogy kivesézze, vagy ha rászolgál, könyörtelenül kibelezze kelletlenül költött dollármilliók silány végtermékeit, melyek összetákolói nélkülöznek tehetséget, ráfordított időt/energiát, esetleg józan paraszti eszet.
Mi mást is kívánhatnék mint: előre a nagy igazságért!

Lesz olyan méltatófonál is - ellensúlyként -, ami az annyirarosszhogymárjó filmek pozitív pillanatait eleveníti fel? Azokból is láttál már raklapnyit, nemde?

Jó oldalcím egyébként!
süti beállítások módosítása